26 octubre 2006

DIA 11: NO HI HAURAN MÉS ENQUESTES

Avuí era l'últim dia per a la publicació d'enquestes, motiu pel que tant La Vanguardia i el Pulsómetro de la SER n'han fet sortir els darrers resultats. Be totes estan més o menys cuinades, doncs, la taxa d'abstenció en aquest escenari (4 províncies, 5 partits) fa practicament que la predicció d'escons sigui una loteria.

Però, totes les publicades fins ara (elaborades els dies de campanya) en coincideixen en una cosa: CiU no els hi agrada als seus i la resta si agraden a les seves parròquia. Vui dir que, diguin el que diguin, tot depén de l'abstenció i en aixó, nosaltres (petits mortals de la vida política catalana) sí que tenim molt a dir: un vot més o menys que poguessim arrosegar en els propers dies pot ser decissiu en el resultat final.

Avuí no he tingut l'oportunitat de parlar amb els meus companys i no sé com ha anat la reunió de la gent gran amb Isidre Moles (que és un dels grans a Catalunya), però, demà us parlarè d'aió i mirarem de fer-vos unes fotos de com han deixat el passeig Maragall de cartells.

Demà també espero poder fer-vos uns resum de totes les enquestes perque pogueu extreure les vostres conclussions.

La notícia del dia:


No hay comentarios: