30 octubre 2006

DIA 13 i 14: TAULES A HORTA i SANT PAU

Aquest ha estat un cap de setmana intens, ham taules de propaganda a la pl. Eivissa i davant del mercat d'Horta el dissabte (va estat un encert la del mercat) i Diumenge a Joan Cortada i l’Hospital de Sant Pau. No he pogut quantificar el material lliurat, però, hem fet net de tot el que ens havien lliurat i de tot el que vam demanar urgent. Dissabte va ser especialment esgotador: vam tenir que sortir corrents a buscar més material a l'agrupació.

Però, també era el dia del mini-míting protagonitzat per la Feli Lora, que ho va fer molt ve. Es mereixia que hi li haguéssim fet ple a la plaça Eivissa.



Però, el millor d’aquest cap de setmana ha estat el duel que hem tingut amb convergència. Aquí teniu el relat dels fets:

Duel al carrer Tajo

Enllestíem la primera tongada de material davant la porta del mercat d’Horta quan, de sobta, es van presentar tres persones demanant pels responsables “d’allò”.

Els hi vàrem dir que érem socialistes i autogestionaris (reminiscències iugoslaves), mentre ens explicaven que l'administració mai dona permís per a dues taules el mateix dia i al mateix lloc.

Finalment, en Jose es va treure les raons: teníem permís per a posar una taula al mateix lloc. I va començar el duel: qui lliurava més informació, qui estava més estona, qui ... Jutgeu vosaltres mateixos qui va fer més via:

1. D'un costat, l'equip d'en Montilla:




2. De l'altre, el minimalisme de "menos es Mas" amb Maite Fandos al capdavant:

http://www.joserodriguez.info/tonteria/arturmas/arturmas.php

Per enllestir, dir-vos que ens felicita Lourdes Muñoz pel vídeo estil “dogma” d’homenatge als que participeu d’aquesta campanya.

D’altre, recordar-vos que demà tenim el MITING FINAL DE CAMPANYA amb José Montilla i José Luís Rodríguez Zapatero. És a les 17,00 hores al Palau Blau-grana. Si voleu venir amb els autocars gratuïts feu un truc al telèfon 933 521 494 o envieu un mail (horta@socialistes.org).

No hay comentarios: