22 octubre 2006

Dia 7: Enquestes

Avui El Pais publica una de les darreres enquestes abans del moment de la veritat que, al igual que el pulsómetro de la SER ens donen molt bons resultats. En els propers dies vindran més i de diferent signe (segur que LA VANGUARDIA dona un resultat de CiU amb govern amb el PP i EL PERIODICO igual es despenja amb alguna sorpresa, com altres vegades).

No podem mirar els seus resultats com els definitius: no hi ha res decidit fins l'1 de Novembre. I aquest dia tenim ja cobertes casi totes les meses electorals amb apoderats i interventors. Però, si en voleu col·laborar feu un truc (933 521 494) o envieu un mail (horta@socialistes.org).

Abans d'acabar el dia, formular un grapat de preguntes a en Xavier Sala Martín:

Cal tenir títol universitari per a ser president de la Generalitat? Inhabilita per a ser càrrec electiu treballar per l’administració?

Si la teva llengua materna és el castellà i no tens un certificat que acrediti el nivell “C” de català, et trobes incapacitat per aspirar a la presidència de la Generalitat? Tindré que fer l’examen de “catalanitat” d’en Mas? En retiraran la residència a Catalunya i tindré que tornar al poble del meu pare o de la meva mare?

I si no em sé el “Virolai”?

I que collons és El Zoo d'en Pitus? I com s’acaba?

No hay comentarios: