28 octubre 2006

DIA 12: À bout de souffle

Ahir, una lleu indisposició em va deixar una mica fora de joc, però, molt amablement en Joselito va cobrir la meva baixa amb un dels millors post que ha escrit (i n'ha escrit uns quants) sobre el debat i col·loqui amb l'Isidre Moles.
Dijous també va ser el curs d'interventors novells, amb 14 participants. En total, hi hauran cobertes 120 taules i tots els col·legis: tot un èxit de la Cristina. La penjada nocturna de cartells hagués estat un èxit, però, al mati els de CiU ens han passat la ma per la cara: no queda ni un (tenir calés té les seves avantatges).

Avui , primer en Joselito ("está que se sale") ha tret l’última de les seves joguines: l'examen de Catalanitat d'en Mas. Feu-lo (si sou prou valents) i a veure si aproveu i, després, hem estat de festa: hem anat tots plegat (en total 8) a engrescar la gent a votar (a Montilla) devent de la porta del metro Camp de l'Arpa i ha anat molt be: molt de material repartit i molta animació del personal. En total, en poc més d'hora i quart, hem repartir més de 800 bosses de propaganda. A la tornada, Feli, Carme i Núria han anat a rebre els nostres amics de Moratalaz que (com van prometre) ens acompanyaran a la recta final de campanya i, a més a més, faran d'apoderats a algunes taules.

D'altra banda, tal i com vaig prometre ahir, aquí teniu un quadre comparatiu de les enquestes de tots aquest dies:



Com podeu veure, tots dos grans partit tenen una petita devallada, però tot continua igual que l'enquesta anterior: tots fan "cuinetes" amb l'estimació de l'abstenció. I tots sabem que els abstencionistes de l'àrea metropolitana de Barcelona són d'esquerres. Aquesta és la nostra feina.

I, per últim, un homenatge als nostres militants, simpatitzants que han col·laborat tant en aquesta campanya.campanya.





No sé si podré tornar a escriure el dissabte, però, diumenge en tindrem noves notícies dels actes del cap de setmana: tenim el nostre MINI-MITING amb les intervencions destacades de la Primera Secretaria Nuria Carmona i la Secretaria d'Organització Feli Lora. Serà dissabte a les 12/13 a la pl. Eivissa.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Preparando el pucherazo?

Lourdes Muñoz Santamaría dijo...

Felicitats!! per la teva doble feina al dia dia de l'agrupació, i fent aquest video tant entranyable i real. Reflexa molt bé el treball inprescindible de milers de simpatitzants i militants durant les campanyes. Gràcies per la vostra feina

Pedro dijo...

Si home, ara fes creure que els del psc sou pobres i no teniu un duro i els convergents estan forrats. Serà que en Polanco i la caixa no us donen calers. Si ja veig jo que la seu del carrer Nicaragua cau a trossos...A vegades ser primari no et dóna més votats!